Meet WiSEO'OOOO!

 

WiSEO zag het levenslicht in 2015. Frederik Vermeire sprong uit zijn gouden kooi en waagde de stap naar SEO freelancer. Na amper 1 jaar tijd werd de overvloed aan opdrachten te veel en kwamen extra collega's het team versterken.

WiSEO staat voor SEO diensten met een dubbele visie. WiSEO bevat een W, een W is eigenlijk een dubbele V. De eerste visie van WiSEO is om kwalitatieve bezoekers via zoekmachines naar een website of app te brengen. Eénmaal de bezoeker op de website is, gaan we deze via conversie optimalisatie bezoekers omzetten naar leads, prospecten en uiteindelijk klanten voor je business, daar doen we het uiteindelijk voor.

Ontdek het team!

 

 

 

 

Team members

 

 

 

SEO Mathias Noyez

Mathias - Lead SEO

SEO Frederik Vermeire

Frederik - SEO specialist/docent en zaakvoerder

SEO Guillaumen Navarro

Guillaume - Lead SEA
Louis - SEO en online marketing specialistJan - SEO specialistThomas - SEO en online marketing specialist

 

 

 

 

 

 

Frederik

Frederik is de drijvende kracht achter WiSEO. Na bij heel wat fijne bedrijven in loondienst te hebben gewerkt is hij als freelance SEO en online marketing specialist gestart eind 2015.

Frederik staat in voor alle SEO opleidingen en heeft ook zijn eigen SEO academy opgezet. Hij werkt SEO-gewijs in heel wat mooie bedrijven (hij post ook af en toe een fotoo'tje.)

Frederik is een echte Bruggeling en probeert zeker 2x in de week te sporten door zijn tennisracket te nemen of de benen te nemen met zijn koersfiets.
Heb je Frederik nodig? frederik@wiseo.be.

 

 

 

 

 

Guillaume

Guillaume is de eerste telg van de WiSEO familie en werd eind april 2017 door Frederik van de schoolbanken geplukt. Amper een dag na het laatste examen, stond Guillaume ’s morgens vroeg al paraat om de WiSEO rangen te vervoegen. Over motivatie gesproken!
Zijn sterke focus op SEA, maar ook CRO en UX zorgt ervoor dat onze manier van werken zowel voor zoekmachines, bezoekers als onze klanten ten goede komen. Een belangrijk deel van de filosofie achter zoekmachines heeft namelijk te maken met gebruiksvriendelijkheid en het voortdurend optimaliseren van bestaande processen.
Fun fact: Guillaume ontwikkelde de vreemde reflex om dingen die hij niet weet integraal in zijn browser te pompen. Op die manier probeert hij elke dag bij te leren.

 

 

 

 

 

Mathias

Na tientallen SEO audits voor zowel kleine als grote bedrijven kent Google geen geheimen meer voor onze Technische SEO specialist . Een Screaming frog licentie, Google Search Console toegang en Google spreadsheets, meer heeft hij niet nodig om volledige websites ondersteboven te draaien en SEO issues te achterhalen.

Dankzij de 90/10 regel bij WiSEO kon hij de SEO Benelux groep opstarten. Een Facebookgroep voor SEO’ers die met 2300 leden ondertussen uitgegroeid tot de grootste SEO community van de BeNeLux. Samen met enkele collega SEO’ers uit Nederland organiseerde hij al SEO meetups bij Bol.com, Werkspot en Combell. De kennis die hij opdoet door te netwerken met collega’s uit zowel België als Nederland zet hij natuurlijk in voor de klanten van WiSEO.

 

 

 

 

 

Louis

De derde telg van de groep, heeft zijn job bij WiSEO op een creatieve manier weten te bemachtigen. Hij slaagt er iedere dag in om de klanten te verwennen met zijn SEO en SEA kennis. Het uitvoeren van uitgebreide zoekwoorden onderzoeken is zeker geen probleem en vaak breekt hij zijn hersenen op grootschalige SEA campagnes. Met succes, zo blijkt!

Ter afwisseling van zijn job uit hij graag zijn creativiteit in conversie optimalisaties (CRO). Op die manier brengt hij de verhoogde online zichtbaarheid tot een goed einde.

Indien je Louis graag zou willen afleiden, rijd dan met een exclusieve wagen langs ons kantoor ;-)

 

 

 

 

 

Jan

Tijdens zijn studies solliciteerde Jan reeds bij WiSEO uit grote interesse in hét SEO agency dat de eerste positie had voor het keyword ‘SEO’. Al een week na zijn laatste examen sprong hij aan boord van het WiSEO-schip. Jan's passie voor SEO groeide doorheen zijn opleiding aan de UGent, waar hij ook zijn masterproef schreef over SEO in tijden van RankBrain. Tijdens zijn studies runde hij ook een klein bedrijfje waarmee hij zijn visibiliteit in Google wilde vergroten & zo is zijn passie vanuit eigen ervaring gegroeid tot zijn job. Jan bijt zich graag vast in uitdagende (technische) SEO projecten om moeilijke problemen opgelost te krijgen. In het weekend gaat hij er graag eens op uit naar de zee of naar een escape game. Met een boeiend gesprek over LED technologie of blockchain kan je hem urenlang bekoren.

 

 

 

 

 

Thomas WiSEO

Thomas

Na een succesvolle stage is Thomas aan de slag gegaan bij WiSEO als digital marketeer. Door zijn grote interesse voor SEO, is hij dagelijks aan de slag met zoekwoorden onderzoeken, het opstellen van informatiearchitecturen, het ontwikkelen van content audits en houdt hij zich graag bezig met CRO & UX.

Daarnaast verzorgt hij alle communicatie rond de verschillende SEO opleidingen van WiSEO. Indien je dus een vraag hebt over één van de opleidingen, zal Thomas je graag wat meer informatie verschaffen.

Buiten het werk, houdt hij zich graag bezig met sport. Zo kan je met hem uren discussiëren over voetbal en staat hij altijd klaar voor een potje padel.

 

 

 

 

 

After SEO

 

 

 

SEO team

SEO team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kent Frederik Vermeire misschien van :


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.